CSȘ Mediaș a reluat competițiile de handbal

Jumătatea lunii ianuarie a anului 2021 a adus cu sine reluarea competițiilor la handbal feminin junioare 1. In acest sens lotul formației Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătit de antrenorii Mihai Moldovan și Maria Popovici a participat la un turneu oficial găzduit de municipiul Râmnicu Vâlcea in perioada 15-18 ianuarie a.c.. Echipa CSȘ Mediaș face parte din Seria E, alături de formațiile Dinamo Brașov, Corona Brașov și Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Față de perioada de dinaintea pandemiei, lotul formației CSȘ Mediaș cuprinde mai multe eleve ale Liceului Teoretic Axente Sever. Cele mai multe componente sunt eleve in clasa a XI-a, referindu-ne aici la Andreea Duma, Alexia Jiga și Denisa Szabo de la Științele Naturii intensiv Engleză, Andreea Popescu și Cristina Țârca de la clasa de Instructor Sportiv și Andreea Roman din clasa de Științe Sociale, Adina Tudor de la Filologie fiind in acest moment accidentată.

Lor li se adaugă Teodora Păucean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și un grup de eleve din clasa a IX-a. Este vorba de Andreea Albu și Vanessa Micu din clasa de Instructor Sportiv, respectiv de Mihaela Berchi din clasa de Matematică Informatică.

Axentistele noastre au regăsit bucuria de a se reuni ca echipă și de a juca din nou cu multă pasiune. CSȘ Mediaș a obținut o victorie și două infrângeri in turul de campionat de la Râmnicu Vâlcea și au șansa de a se califica la turneul final. Returul acestor partide se va desfășura la jumătatea lunii februarie și le dorim mult succes in continuare”, scrie pe pagina de facebook a liceului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *