SKA-ndal de Crăciun: Concert Suburbia11 live pe toate ecranele!

Prietenii de la Suburbia11 ne invită la un nou concert online. Întâlnirea este pe data de 20 decembrie a.c., la ora 20:00.

“Mai țineți minte ce frumos a fost în aprilie când ne-am întânit ”pe calculatoare și televizoare, pe smartphone-uri, tot felul de ecrane”?

Fix ca atunci, dar altfel, cu Crăciunul la ușă și brad și vin fiert, facem din cel mai anormal Crăciun din viețile noastre un motiv de chef, fiecare la casa lui, online. Sperăm să nu mai fie cazul să ne vedem cu voi prin ecrane multă vreme, așa că îl vom face ME-MO-RA-BIL!

Avem și un invitat super-mega-extra special, prietenul nostru Romulus Cipariu, care o să ne cam învețe, din voce și țambal, cum stă treaba cu folclorul reinterpretat.

Dacă data trecută ne-am văzut dintr-o hală industrială, acum ne instalăm confortabil în cea mai frumoasă sală din Sibiu. Vom fi în direct cu voi de la Filarmonica de stat Sibiu, cărora le mulțumim, alături de Consiliul Județean Sibiu, că ne sunt alături pentru a doua oară în cel mai greu an, și ne ajută să ajungem la voi și să ne bucurăm împreună.

Vă vom avea alături de noi pe scenă, pe ecran mare, pe tot parcursul concertului, așa că vă sfătuim să începeți să lucrați la outfit. Pentru că data trecută ne-a/va lipsit asta, la sfârșit, rămânem 30 minute la povești, facem Q&A live de pe scena Sălii Thalia, unde o să vă povestim despre noua noatră aplicație mobilă și noul site, despre ce super-merch v-am pregătit și mai ales, o să vrem să vă vedem și ascultăm PE VOI”, scriu băieţii pe contul lor de facebook.

Deseară de la ora 18:00, trupa este invitat mea la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *