Duminică se lansează un nou proiect muzical medieşean

Cu câţiva ani în urmă am avut ocazia să o cunosc şi să o ascult pentru prima dată pe Antonia Glogovețan. Antonia este elevă la Liceul Axente Sever din Mediaş. Era la festivalul Porcul de Bazna (2015) şi tânăra interpreta muzică populară. Zilele trecute Antonia mi-a spus că se pregăteşte de o schimbare din punct de vedere muzical. Duminică, 13 decembrie a.c., Antonia îşi lansează noul proiect, care se numeşte ANTO XT.

Antonia Glogovețan are acum 17 ani şi-a descoperit talentul la vârsta de 8 ani. Pentru început a cântat folclor.

“Am început să îmi dezvolt talentul la Clubul Copiilor Mediaș avândul ca profesor pe domnul Şimon Claudiu, care m-a îndrumat spre această pasiune. Cu timpul am început să particip la diverse evenimente, făcând parte din ansamblu “Purtata Mediaș” în care am cântat timp de 3 ani de zile.  A urmat o pauză până în prezent, iar acum îmi propun să continui pe stilul muzical Hip-Hop/Comercial, realizându-mi proiectul alături Junior (Andrei Kiss), un artist hip-hop local, care mă ajută și mă îndrumă în viitoarea carieră muzicală.

Vom colabora la diverese melodii și proiecte. Urmează în scurt timp să lansăm primul nostru proiect sub numele “Rămâi în locul tău”, având la bază lansarea primul lui album “L.I.C.E.E.N.I.I”. Voi înregistra un cover al piesei “Mulțumesc iubita mamă”, şi apoi primul meu proiect solo, o melodie scrisă de mine și de Junior”, mi-a spus Antonia.

Niciun comentariu


 1. De ce nu ași fii normal ?
  Pentru că vreau să fac cunoscut orașul?
  Poate dacă nu știam să cânt.Dar din cate știu am fost si pe la TV și am avut și concerte.orașul mă știe lumea mă susține
  Am o carieră frumoasă și nu voi renunța la ea
  Din câte văd nu ai avut nici tupeul de a pune numele real când ai dat comentariul✌

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *