Andreea Dragoman din nou la Stirile Pro TV

Medieseanca Andreea Dragoman a fost aseara din nou in vizorul colegilor de la PRO TV.

Andreea Dragoman, componenta lotului național de tenis de masă, este pasionată de fitness și merge zilnic la sală. Tenisul de masă și fitness-ul se împacă de minune! Cel puțin în cazul Andreei Dragoman, campioana mondială la juniori în proba de dublu.

Tânara sportivă nu concepe viața fără orele la sală și cele două antrenamente pe zi la tenis de masă.

„Îmi place foarte mult, nu pot să stau o zi fără să nu fac sport. Am un preparator fizic care se ocupă de mine și cam asta fac, sport toată ziua”, a declarat Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

Ea spune că în timpul Stării de Urgență din perioada pandemiei i-a fost cel mai dificil să stea în casă, dar nu a renunțat la pregătire.

„Mi-a fost foarte greu, având în vedere că eram obișnuită să fac toată ziua sport, în fiecare zi. Făceam antrenamente, făceam și cu lotul, aveam antrenamente de la preparatorul nostru fizic și primeam antrenamente și de la preparatorul meu de la sala de fitness”, a mărturisit Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *