Times of Need şi-au lansat albumul “Inegal”

Prietenii de la Times of Need şi-au lansat de curând albumul “Inegal”. Times of Need este o trupă de Southern/Groove Metal din Cluj-Napoca (România) formată din Feri Perde, Răzvan Usineviciu, Adrian Turcu şi Alex Tarocco. Deseară de la ora 19:00, băieţii sunt invitaţii mei la Interviurile Medias News Blog.

Muzica este extrem de energică și in your face, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, cu influente în mare parte de peste ocean.
“Backbone”, primul single Times of Need a apărut pe 26 august 2013, scoţând în evidență partea neconstructivă a concurenței dintre trupele românești urmat de single-ul “Liar”, în toamna aceluiaşi an.

Pe parcursul anului 2014, Times of Need aveau la activ peste 100 aparitii live, în cadrul unor evenimente importante cum ar fi ”We are Rocking The City 2014 Cluj-Napoca” sau în cadrul festivalurilor moto din România. În aprilie 2014, trupa a câştigat Marele Premiu în cadrul concursului ”Jaxx Rock Battle – Acoustic Edition”.

În toamna anului 2014 trupa lansează primul EP intitulat “The Road to Nowhere” care conţine trei piese” Breakdown, Believe şi Cycle of Life, EP care se bucură de succes pe scena rock românească.

Times of Need a împărâit scena cu Trooper, Kempes, Implant pentru Refuz, Altar şi mulţi alţii şi având o participare memorabilă în cadrul Untold Festival.

La începutul anului 2016 băieţii lansează primul videoclip oficial la piesa “Cycle of Life”. În perioada 2018/2019, au urmat patru single-uri: “În mintea ta”, “Orice-ar fi”, “Strigăt” şi “Gecile Negre”, iar în primavara anului 2020 şi-au lansat primul album Times of Need intitulat “Inegal”.

Cu un playlist pe măsură, Times of Need este o trupă care momentan are peste 200 de concerte sub centură şi care cu ajutorul soundului inedit şi a prestaţiei live explozive, a reuşit să zguduie scenele multor festivaluri şi cluburi din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *