Sase medieseni infectati cu COVID -19

Sase medieseni au fost confirmati ca fiind infectati cu noul Coronavirus. Anuntul a fost facut azi de catre primarul Gheorghe Roman, in cadrul unei declaratii de presa.

“Dintre aceste 6 cazuri, doua ne ingrijoreaza in mod special datorita potentialului pe care il au de raspandire a bolii. Un caz este inregistrat la caminului pentru persoanele varstnice administrat de catre Asociatia Sf Mihail Marturisitorul, iar celalalt caz este inregistrat la unul dintre angajatii societatii Ecosal.

Ancheta epidemiologica este in plina desfasurare, s-au facut numeroase teste si se incearca identificarea tuturor persoanelor cu care cei 6 medieseni infectati cu noul coronavirus au intrat in contact in ultimele 14 zile. Asteptam rezultatele oficiale ale acestor teste, rezultate pe care vi le voi face imediat cunoscute.

Dupa cum stiti, la nivelul administratiei locale am luat permanent masuri pentru prevenirea raspandirii si contaminarii cu noul Coronavirus. Continuam sa luam astfel de masuri si sa facem toate demersurile necesare pentru protejarea noastra, a tuturor mediesenilor. Astfel au fost achizitionate 3 tunuri de dezinfectie a aerului, care au fost montate in sectiile cele mai expuse din cadrul spitalului municipal din Medias.

Cred ca trebuie sa dovedim in continuare ca suntem responsabili, ca respectam cu strictete normele de igiena si de viata sociala impuse prin ordonantele militare. Va indemn sa stati cat mai mult in casa, sa luati legatura directa cu cat mai putine persoane si, nu in ultimul rand, sa va informati din surse oficiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *