CJ Sibiu suspendă acţiunile culturale, sportive si pentru tineret din 2020

Consiliul Județean Sibiu a anunţat azi, 9 aprilie a.c., că acțiunile culturale, sportive și pentru tineret pe anul 2020, aprobate de către Consiliul Județean Sibiu se suspendă.

Luând act de măsurile restrictive impuse de starea de urgență decretată la nivel național, precum și de durata incertă a acestei situații, în cadrul ședinței extraordinare din data de 03.04.2020 a fost adoptată Hotărârea de Consiliu Județean nr. 72/2020,

Prin aceasta se suspendă punerea în executare a H.C.J.S. nr. 51, 52, 63 și 64/2020 privind aprobarea Programului acțiunilor din domeniul sportului pentru structuri sportive de drept privat, a cererilor de finanțare pentru proiecte sportive ale structurilor sportive de drept public, înființate pe raza Județului Sibiu, a Programului acțiunilor de și pentru tineret și a Programului acțiunilor pentru cultură și dezvoltarea comunității locale în Județul Sibiu în anul 2020.

” Ca urmare, până la revenirea asupra suspendării, nu se vor încheia contracte între beneficiari și instituțiile din subordinea Consiliului Județean Sibiu.
Pentru a fi la curent cu informații de actualitate referitoare la acest domeniu, vă recomandăm să accesați periodic atât site-ul nostru, www.cjsibiu.ro, secțiunea Anunțuri de evenimente, cât și pagina noastră oficială de Facebook, https://www.facebook.com/cjsibiu/.

Doar prin empatie, solidaritate și responsabilitate, vom reuși să depășim această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.  Vă mulțumim pentru înțelegere”, se menţioneaza în anunţul postat pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *