Kids Race, in weekend la Arena Platos Paltinis

Complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis propune tinerilor schiori si snowboarderi un nou concept de concurs, adresat exclusiv copiilor sub 14 ani. Prima editie a concursului a avut loc anul trecut, cu peste 100 de copii inscrisi la linia de start. Kids Race are ca scop familiarizarea copiilor cu conditiile unui concurs profesionist si in acelasi timp doreste sa ii incurajeze si sa ii motiveze in practicarea acestor sporturi.

Concursul e organizat in fun-park-ul Arena Platos, unde cei mici sunt adesea spectatori la concursurile adresate adultilor. De aceasta data a venit rândul lor sa dea piept cu valurile si contrapantele pregatite pe traseu. Gradul de dificultate al traseului nu este foarte ridicat, a fost conceput ca sa fie accesibil tuturor, indiferent de nivel, insa este recomandat tinerilor sportivi de nivel mediu sau ridicat.

„E un traseu foarte creativ si, in acelasi timp, speram ca si foarte distractiv pentru cei mici, fie ca sunt pe schiuri sau pe placa”, spune Radu Lungu, organizatorul de competitii al complexului Arena Platos Paltinis. Concursul va fi desfasurat in 2 manse, in care fiecare concurent va parcurge traseul individual. Ambele manse sunt cronometrate iar suma timpilor va stabili timpul de concurs pentru fiecare participant.

Copiii vor fi impartiti in doua sectiuni, ski si snowboard, fiecare cu categorii de varsta, baieti si fete, sub 4 ani, intre 4 si 6 ani, intre 7 si 9 si intre 10 si 13 ani. Concursul va avea loc in data de 9 februarie, incepand cu ora 10 cand are loc sedinta tehnica. Premiile concursului sunt nenumarate: de la locuri in taberele de vara sau la cursurile de inot organizate de Serious Fun la produse Coal sau vouchere in magazinele Hervis si Benjamin, in valoare totala de peste 10.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *