Baschet: CSM Medias a castigat Cupa Medias

CSM Medias a castigat turneul amical organizat la Medias. In prima zi a turneului, baietii antrenati de Mihai Popa si Dan Popa s-au impus in fata celor de la CSM Sighetu Marmatiei, scor 102-80. in finala mare a Cupei Medias, echipa noastra a castigat confrutarea cu CSM Targu Jiu, scor 77-47.

„Au fost niste jocuri foarte folositoare in vederea inceperii Cupei Romaniei si dupa aceea a campionatului. Am vazut exact unde suntem, cat mai avem de lucrat si am vazut ca mai avem destul de mult pana o sa ajungem sa jucam baschetul pe care ni-l dorim. Ne pare bine ca nu au fost accidentari in cadrul turneului si toti suntem sanatosi, in afara de Nikola Siladji, care va urma o perioada de recuperare pentru ca are o mica lovitura, de aceea nici nu l-am folosit in aceste doua jocuri.”, a declarat Mihai Popa.

CSM Medias debuteaza in noul sezon competitional cu dubla din Cupa Romaiei, in compania echipei CSM Miercurea Ciuc.

„O sa fie doua partide foarte disputate, echipa din Miercurea Ciuc s-a intarit si au niste jucatori de valoare. Va trebui sa pregatim foarte serios aceste doua jocuri pentru a obtine calificarea.” a adaugat tehnicianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *