Afla totul despre Festivalul Berii la Medias

Am promis ca revin cu detalii despre Festivalul Berii la Medias, care incepe vineri, 28 iunie a.c.. Mai jos postez comunicatul de presa al organizatorilor.

“Polul distractiei se muta timp de trei zile la Medias!!
FESTIVALUL BERII revine in forta si deschide distractia incepand de vineri, 28 iuniea.c..
Organizatorii – Primaria si Consiliul Local al Municipiului Medias si Autentic Events, va asteapta cu mic, cu mare, in Piata Corneliu Coposu, pentru trei zile incendiare!
Propunem tuturor locuitorilor si nu numai, un festival incarcat de voie buna, distractie, multe surprize si concerte in fiecare seara!
FESTIVALUL BERII! Trei zile pline de energie pozitiva, activitati recreative, distractie, concerte si momente pentru intreaga familie!
Anul acesta, petrecerea si voia buna vor fi asigurate de artisti si muzica de calitate, spectacole exceptionale la scena deschisa, degustari de mancaruri delicioase, de nota maxima, bere reece si multaa…in mii de butoaie, show-uri exceptionale si cel mai mare si frumos parc de distractii pentru cei mici!!!
Va promitem un week-end plin de distractie!
Vineri 28 iunie, va asteptam sa dam impreuna start distractiei, alaturi de tinere talente ale folclorului romanesc, cu artistii: Valentin Sanfira, Bogdan Cioranu,Codruta Rodean si Ovidiu Homorodean.
Vom continua cu un Megarecital MARIO FRESH si seara pe racoare, incingem atmosfera cu Dj Killer si Mc Anuryh!
Sambata 29 iunie, berea curge din belsug iar show-ul continua in acelasi ton, cu indragitii si talentatii artisti:Aurelian Suciu si Ionela Morutan.
Vom continua cu un Megarecital BIBI iar glorioasa trupa PROCONSUL va incinge la maxim seara de sambata. Vom incheia seara in ritm de dans cu Dj Killer si Mc Anuryh!
Deschidem ziua de duminica, 30 iunie, alaturi de ansamblul folcloric Purtata, vom continua cu un program de muzica populara de petrecere oferit de Cosmina Fulea si Aurica Bacea,dupa care trupa DINAMIC ne va incanta cu un deosebit concert.
Marea surpriza a serii va fi un recital extraordinar sustinut de ADRIANA ANTONI si taraful.
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii, ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, carnuri aromate, preparate proaspete si gustoase, produse traditionale romanesti, deserturi delicioase, placinte si cozonaci pufosi, inghetata, gogosi, clatite, kurtos kalacs, papanasi cu dulceturi fine si multe alte bunatati. Nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Rauri de bere, muzica buna, specialitati culinare delicioase!
Asadar, in perioada 28-30 iunie, nu va faceti planuri si alegeti Festivalul Berii Medias 2019, pentru zile de vara pline de viata!
Intrarea este libera!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *