Cursa Sponsorilor Turului Ciclist al Sibiului

Rivalitatea dintre companiile sibiene ce s-au alaturat pentru a sprijini dezvoltarea Turului Ciclist al Sibiului isi scrie o noua pagina sambata, 22 iunie a.c., in Cupa Sport Project – Cursa Sponsorilor Turului Ciclist al Sibiului.

53 de echipe ce insumeaza peste 300 de concurenti se vor alinia sambata dimineata la startul competitiei, ce se va da de la iesirea din Sibiu spre Rasinari, in dreptul Gradinii Zoologice. Competitia este impartita in doua categorii, feminin si masculin, fiecare cu categorii de varsta sub 45 si +45, si cu propriul ei traseu. Doamnele si domnisoarele vor avea de parcurs un traseu ce porneste de la iesirea din Sibiu, in Rasinari coteste la dreapta spre Poplaca si se incheie la intrarea in Sibiu din cartierul Valea Aurie. Concurentii de la clasa masculin vor avea un traseu ceva mai dificil, care strabate comuna Rasinari, coboara pe „Calugaru” in Gura Raului iar apoi revine prin Poplaca spre finish-ul din apropierea Inspectoratului de Jandarmi.

Anul trecut, Kendrion la feminin si Continental Team M1 la masculin au cucerit prima pozitie, urmate de Swoboda si Marquardt la feminin si Compa 1 si Joyston Safety 1 la masculin. Campioni en-titre la individual sunt Cora Baltes – Kendrion sub 45 de ani, Corina Popa – Marquardt 1 – peste 45 de ani, Mihai Mandeal – Gorgandin – sub 45 de ani si Mircea Radovici – Original Express – peste 45 de ani.

Startul cursei este programat la ora 9:30.

Intre orele 9:30 si 12, pe traseul de concurs vor exista mai multe restrictii de trafic pe care le puteti consulta aici: https://ciclism.sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *