Code Warriors participa la faza regionala BRD First Tech Challenge

Incepand de maine, 21 februarie a.c., Code Warriors participa la faza regionala a competitiei BRD First Tech Challenge de la Timisoara. Competitia de robotica se desfasoara de vineri pana duminica la Sala de sport Universitatea de Vest Timisoara.

Vineri are loc inspectia robotului Arthur, interviul cu juriul si amenajarea standului.  Inspectia robotului este importanta deoarece exista anumite reguli care trebuie sa fie respectate. In cazul in care un robot nu trece inspectia tehnica, echipa respectiva nu mai are voie sa participe la meciuri si este descalificata.

Interviul cu juriul este o etapa decisiva din competitie deoarece exista multe premii care pot fi castigate in urma prestatiei de la interviu. La interviu echipa se prezinta, isi povesteste parcursul in competitie si caietul tehnic care contine toata activitatea echipei este analizat.

Amenajarea standului se face cu materialele promotionale personalizate ale echipei, create pentru prezentare. In a doua zi urmeaza meciurile intre echipe, iar in a treia zi, duminica, au loc semifinalele, finala si premierea.

“Indiferent de rezultat, noi suntem multumiti de parcursul nostru in competitie si de cat de mult am progresat, asa ca vrem sa ne bucuram de aceasta experienta. Etapa nationala are loc in Bucuresti in 22-24 martie pentru echipele care se califica”, spun elevii de la Liceul St. L. Roth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *