Interviu: Code Warriors invitati la Radio Ring (video)

Aseara i-am avut invitati la Radio Ring pe membrii echipei Code Warriors. Zilele trecute echipa Code Warriors din cadrul Liceului Teoretic “Stephan Ludwig Roth” a participat la evenimentul Robotics Demo, in cadrul BRD FIRST Tech Challenge Romania. Evenimentul a fost gazduit de catre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

In cadrul interviului am vorbit despre etapele pregatitoare derulate in laboratorul de fizica si participarea la concurs. Micii inventatori au lucrau zeci de ore in timpul liber pentru pregatirea robotului Arthur. Liceul le-a pus la dispozitie elevilor o imprimanta 3D.

Echipa este formata din elevi: Denisa Dragota, Maria Morar , Stefan Birsan , Constantin Nistor , Vlad Veliciu si Mihai Dancu, iar coordonatori sunt profesor Marius Gosa si  informatician Alex Musteata.

Inregistrarea video a interviului este postata mai jos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.