Arena Platos: Record de audienta la concursul de drifturi pe zapada

Prima editie a concursului de drifturi pe zapada a adus la linia de start 19 soferi temerari pregatiti sa lase urme adanci in zapada din parcarea complexului Arena Platos. Concursul desfasurat zilele trecute a suscitat mare interes nu doar din partea soferilor ci si a publicului, venit in numar foarte mare sa vada acrobatiile pilotilor amatori.

credit foto: Tibi Hila – hila.ro

A fost evenimentul cu cea mai mare audienta la fata locului din istoria complexului din Paltinis. La categoria 4×4 au urcat pe podium Laurentiu Borda, cu un Suzuki Vitara – locul III, Razvan Matei, cu un Subaru Forester XT – locul II iar marele castigator al grupei a fost Eugen Grigorescu, cu un Audi A4. Castigatorul a reusit sa termine cele doua tururi de circuit in 2:16:59.

Traseul a fost amenajat cu balize si a fost deschis de Sebastian Barbu, pilot profesionist, care a facut cele doua tururi de deschidere la volanul unei Dacii Logan. La clasa 2×4 cu tractiune spate locul III a fost ocupat de Calin Sumedrea, cu un BMW F30, locul secund de Martin Freinademetz, la volanul unei masini Toyota, iar pe primul loc a incheiat Paul Greavu, pe un BMW 318TI, care a incheiat traseul in 2:24:85.

„Dorim sa multumim pentru tot sprijinul acordat in organizarea acestei competitii inedite Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, Politiei si Jandarmeriei care ne-au oferit intreg suportul pentru ca evenimentul sa se desfasoare fara incidente. Ne bucura interesul provocat de aceasta competitie si speram ca editiile urmatoare sa se bucure de un si mai mare succes”, spune Radu Lungu, organizatorul de competitii al complexului Arena Platos Paltinis.

credit foto: Tibi Hila – hila.ro

Ultima clasa din concurs, clasa 2×4 cu tractiune pe fata a fost castigata de Andy Fazekas, la volanul unui Audi 100, urmat de Cristian Vinesar pe un VW Golf 5 urmat de Istvan Zarug, pe un Renault Megane DCI. Castigatorul a reusit sa termine traseul in 2:32:94.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *