Un liceu mediesean a reprezentat Romania la europenele de sah online

Axente Sever este singurul liceu din Romania participant la Campionatul European de Sah Online. Miercuri 21 noiembrie a.c., de la ora 16:00 a avut loc a doua editie a Campionatul European de Sah Online pentru gimnaziu si liceu. La acest turneu international au participat echipe din tari precum Rusia, Republica Moldova, Estonia, Muntenegru sau Israel.

Romania a fost reprezentata de o scoala gimnaziala din capitala si de Liceul Teoretic Axente Sever. Patru elevi si-au testat abilitatile in domeniul sportului mintii cu elevi din celelalte tari participante. Este vorba de Timeea Suciu din clasa a X-a Filologie intensiv Engleza, Ioana Narita si Ioan Folea din clasa a XI-a stiintele Naturii si de Iulian Campean din clasa a X-a stiintele Naturii Intensiv Engleza. Cei patru axentisti sunt indrumati de doamna profesoara Miredda Campean.

Activitatea s-a desfasurat intr-unul din laboratoarele de informatica ale liceului mediesean. Axentistii îsi propun sa-si dezvolte abilitatile si viteza de reactie in domeniul sportului mintii, si sa participe la cat mai multe asemenea competitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *