Concert caritabil pentru Razvan Ioan Stoica

Mediesenii sunt invitati duminica, 18 noiembrie a.c., la un concert caritabil. Concertul de muzica populara intitulat “Impreuna vom reusi”  isi propune colectarea de fonduri pentru un copil de 13 ani din oras, grav bolnav si care are nevoie de o interventie chirurgicala.

Razvan Ioan Stoica a fost diagnosticat cu o curbura a coloanei vertebrale de 37 de grade de la varsta de 4 ani si a purtat permanent un corset. Lucrurile s-au agravat insa, iar acum se impune interventia chirurgicala. Interventia chirurgicala se poate face la o clinica privata din Bucuresti si nu este decontata de catre statul roman. Costul ei se ridica la aproximativ 18.000 de euro, bani pe care familia sa face eforturi de a-i strange cat mai urgent.

Concertul caritabil este programat duminica, 18 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Traube, unde vor urca pe scena interpretii Costel Popa, Suzana si Daciana Vlad, Jeni Banea, Mihai Posteanu, Aurelian Suciu, precum si Ansamblul Folcloric Purtata Medias alaturi de solistii Radu Dumitru, Claudiu Ionescu, Diana Cretu si Bianca Cretu. Intrarea este libera, iar spectatorii pot face o donatie pentru Razvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *