“Oscar si Buni Roz“ se joaca la Marsul Funditelor Roz

Teatrul National ”Radu Stanca”din Sibiu prezinta la Medias, in 1 octombrie: ,,Oscar si Buni Roz”, in distributie actrita Diana Fufezan.

”,,Oscar si Buni Roz” este un spectacol de suflet prin mesajul pe care il transmite, este intalnirea cu un text de mare valoare, apoi o mare provocare actoriceasca si, in acelasi timp, sansa de a darui si a impartasi publicului toate aceste valori si repere universale continute in text. O mare bucurie a sufletului si a mintii”, declara actrita.

Primaria Municipiului Medias organizeaza si in acest an, Marsul Funditelor Roz – un prilej pentru a le reaminti femeilor ca, printr-un control medical facut la timp, cancerul la san poate fi descoperit si invins.

Astfel, in data de 1 octombrie, la ora 17.00, sunteti invitati sa veniti imbracati in culoarea roz, in Piata Corneliu Coposu, pentru a realiza o mare fundita, simbolul luptei impotriva cancerului de san. La ora 17.15 se va porni intr-un Mars al funditelor roz spre Sala Traube, unde vor avea loc discursuri despre sanatate, o tombola si un spectacol sustinut de Teatrul National ”Radu Stanca” din Sibiu.

Va fi prezentata piesa ”Oscar si Buni Roz”, dupa cartea scrisa de Eric Emanuel Schmitt. Invitata este actrita Diana Fufezan.

La final, vor fi acordate, prin tragere la sorti, zece ecografii gratuite la Centrul Medical Vladutiu, dar si alte premii roz. Fiecare participant va primi o brosura despre sanatatea sanilor, oferita de AVON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *