Se cauta participanti si voluntari pentru #CelMaiMare100

In anul Centenarului, asociatia 11even din Cluj-Napoca organizeaza pe 29 septembrie, la Alba Iulia, un inedit eveniment de celebrare care va intra in Cartea Recordurilor Guinness. Ne propunem sa strangem alaturi de noi peste 9000 de persoane, din Alba Iulia si din alte comunitati din Transilvania si din tara si impreuna sa formam “Cel mai mare numar 100”.

Acest eveniment va fi organizat in prima parte a zilei de 29 septembrie, in debutul Festivalului Bucurie in Miscare si va beneficia de prezenta unei echipe de evaluare de la Guinness World Records pentru a confirma acest record mondial. Este un demers exceptional, care poate sa ramana pentru multi ani de aici inainte in memoria copiilor si tinerilor care vor lua parte la formarea numarului 100, spune Ovidiu Neamtu – fondator si director al asociatiei 11even.

#CelMaiMare100 va avea loc in cadrul festivalului Bucurie in Miscare de la Alba Iulia (29-30 septembrie), parte dintr-un program national care a reunit pana in acest moment peste 150.000 de persoane din peste 30 de orase din tara.

Proiectul numarului 100 este realizat de Biroul de Proiectare Strajan din Alba Iulia si acopera in-treaga arie de platou din zona de sant de la Poarta IV a intrarii in Cetate. Proiectul cuprinde seg-mente care vor fi impartite pentru 6733 de copii si 2444 de adulti (persoane peste 16 ani), deci 9177 de participanti potentiali. Asociatia 11even propune acest eveniment in special copiilor si tinerilor pentru ca vrea sa-i ajute sa invete altfel despre istoria Romaniei si sa le arate ca si lor le sta in putere sa faca lucruri popozitive pentru tara. 

Inscrierea grupurilor de elevi din municipiul Alba Iulia, judetul Alba, alte judete din Transilva-nia si din tara se poate face pana la data de 31 august. Au fost deschise si inscrierile individuale, dar organizatorii invita si companiile din Transilvania sa se asocieze acestui eveniment si sa le propuna angajatilor o experienta unica in anul Centenarului. Adultii si minorii care pot obtine acordul parintilor se pot implica si ca voluntar la acest eveniment.

Detaliile si formularele de inscriere sunt publicate pe site-ul www.celmaimare100.ro. Pe langa experienta unica de a lua parte la o astfel de actiune, fiecare participant va primi o diploma si o pelerina oficiala a festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *