Medieseanca Anca Boieru va invita la ” O calatorie muzicala”

Mediesenca Anca Boieru (soprano) impreuna cu Valentin Borsu (tenor) si István Kozma (pian) va invita luni, 13 august a.c., la evenimentul ” A Musical Journey – O Calatorie Muzicala”, care are loc la Sibiu si este sprijinit de FDGR, prin punerea la dispozitie a Salii Oglinzilor.

“Dupa o minunata calatorie initiatica, pe care am parcurs-o de-a lungul a 14 ani, am revenit la Sibiu, orasul meu de suflet. Intotdeauna, ca persoana si artist, mi-am dorit sa imi arat recunostinta cumva, fata de acest loc. Sunt o norocoasa ca am avut parte de tot ceea ce mi-a putut oferi Sibiul. Acum a sosit momentul sa incep sa-i multumesc si am sa fac asta printr-un prim eveniment, la care am parte de colaborarea talentatului si bunului meu prieten, tenorul Valentin Borsu, fiind acompaniati de maestria artistica a pianistului István Kozma, oameni care mi-au sustinut ideea si care au considerat ca intr-adevar Sibiul, fiind deschis spre cultura, se va bucura de evenimentul ” O Calatorie Muzicala ”.

In seara de 13 august, incepand cu ora 18:00, va asteptam sa va delectati cu un concert de Arii si Duete din Opere Celebre, Lieduri si Cantonete, Compozitii Classical Crossover si alte surprize muzicale alese special pentru dumneavoastra, din repertoriul lui Verdi, Dvořák, Tchaikovsky, Puccini, Schubert, Brediceanu, Lehár, si multi altii”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *