Medieseni in Arena Cavalerilor, la Festivalul Sighisoara Medievala

Duminica, 29 iulie a.c., Teutonii Transilvaniei impreuna cu Ordinul Cavalerilor de Medias prezinta, la Sighisoara, „Tinutul Blestemat”, un spectacol de legenda cu cai, cavaleri si domnite. Evenimentul incepe la ora 20:30, in cadrul editiei aniversare a Festivalului Sighisoara Medievala.

„Impreuna cu Ordinul Cavalerilor de Medias vom pune în scena o poveste de demult, petrecuta in cetatea Sighisoarei, în care domnea un castelan iubitor de bine si dreptate. Dar, cum tot ce e frumos iute piere, iata ca razboaiele cu turcii, de la sud de Dunare i-au chemat la arme pe cei mai bravi cavaleri ai domniei sale, departe de casa.

În lipsa aparatorilor, fortele intunericului au pus stapânire pe tinut si i-au supus pe locuitorii cetatii. Victoriosi, dar istoviti, cavalerii se întorc acasa, doar pentru a porni o noua lupta împotriva raului.

Va invitam duminica, 29 iulie de la ora 20:30, la Arena Cavalerilor, pentru a descoperi impreuna deznodamantul”, mi-a spus Mihai Cotei, de la Teutonii Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *