OneNightStand a lansat “Breaking Zalau”

Trupa sibiana OneNightStand s-a decis sa documenteze cat mai mult show-urile lor printr-o serie de bootleg-uri live.

“Prima aparitie este “Breaking Zalau”, inregistrat la Rock’n Roll Center din Zalau, unde cei prezenti la prima noastra cantare din orasul lor ne-au primit in randul lor si impreuna ne-am bucurat de o seara electrizanta High Voltage Rock n’ Roll! CD-ul poate fi cumparat contactand trupa pe pagina de facebook.com/onenightstand.rocks si in curand pe toate siteurile online de streaming. Fiti pe faza, vor urma multe altele!”, mi-a declarat Dragos Dicu, leaderul trupei.

Trupa OneNighStand canta rock, mai exact high voltage rock & roll si o face din 2012 cand la Sibiu, Dragos, Mihai si Andrei se hotarasc sa infiinteze o trupa cu un vibe si o abordare unice in Romania. Componenta trupei a suferit unele modificari de-a lungul timpului nu insa si stilul care ramane o combinatie de riff-uri rock & roll si hard rock cu influente punk. Trupa mizeaza pe aparitii live pline de energie in care solista Diana se ajuta uneori de portavoce pentru a-si transmite indemnurile la dezmat.

Componenta actuala a trupei este:

  • Diana – vocals,
  • Dragos – guitars,
  • Andrei – guitars,
  • Mihai – bass,
  • Alex – drums

Pentru a fi la curent cu activitatea trupei cat si pentru mai multe detalii despre OneNightStand, acceseaza pagina de facebook a trupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *