Corina Marinescu isi lanseaza cartile la Medias

Sala de Conferinte a Centrului Cultural Casa Schuller gazduieste maine, 22 iunie a.c., de la ora 18:00, o dubla lansare de carte. Este vorba despre volumul “Jurnal de amintiri” si a romanului “Viceversa”, ambele semnate de Corina Marinescu. Cartile au fost lansate la targurile de carte organizate la Romexpo Bucuresti, si anume la Gaudeamus 2017, respectiv Bookfest 2018.

“Nu stiu ce altceva pot spune despre mine, ce nu am scris deja in volumul “Jurnal de Amintiri”, dar incerc sa ma prezint. M-am nascut in Medias, intr-o familie care m-a iubit si m-a sustinut mereu si de la care am primit zilnic lectii de viata, pe care mi le-am insusit, asa cum orice copil ascultator o face. Am facut liceul la Scoala Nationala de Gaz, specializarea Filologie (promotia 2001-2005. Vai ce au trecut anii!), am urmat cursurile Facultatii de Drept “Simion Barnutiu” din Sibiu, iar in prezent sunt avocat in Baroul Sibiu si imi desfasor activitatea la doar 56 km de parinti, pentru ca asta e lungimea maxima a sforii imaginare care ma leaga de ei. Sunt creativa, iubesc muzica si arta si acestea sunt motivele pentru care am ales sa ma exprim si literar. 

“Jurnal de Amintiri” este un volum poate prea personal, si spun asta pentru ca mi s-a spus ca am dat dovada de curaj publicandu-l, insa eu cred ca sinceritatea mea a facut ca aceste bariere imaginare, pe care altii le-au identificat, sa nu existe in fata mea. Am considerat ca merit ca cei dragi sa ma cunoasca asa cum sunt si nu m-am inselat, caci cei care au citit cartea mi-au spus ca m-au redescoperit si ca ma vad acum intr-o alta lumina.

In ceea ce priveste romanul “Viceversa” trebuie sa spun ca este o carte inspirata din povestea de iubire inedita a unor prieteni apropiati, care mi-au permis sa-i transpun in personaje si sa le spun povestea. Si doar asa, sa va fac curiosi, va spun ca este vorba de un schimb de parteneri neasteptat, insa daca va doriti sa descoperiti mai multe va provoc la lectura.

Mi-am dorit sa aduc aceste carti in atentia publicului mediesean pentru ca Mediasul este orasul meu de suflet si ca atare, ii astept pe toti cei interesati sa ia parte la evenimentul din 22 iunie care se va tine la Casa Schuller, la ora 18:00″, mi-a scris Corina. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *