O medieseanca a participat la un maraton in Insulele Feroe

De Ziua Mediasului, Bianca Schobel a participat la un maraton in Insulele Feroe. Dupa ce a parcurs cei 42,2 km ai traseului de la Tórshavn la Kaldbak si inapoi, Bibi mi-a trimis cateva ganduri si fotografii.

“Dragi medieseni,

Va scriu cu mult drag de la departare … Insulele Feroe! Mi-e tare greu sa imi gasesc cuvintele portrivite care sa descrie ceea ce simt acum. Tocmai ce am pasit linia de sosire, la finalul celor 42,2 km minunati si plini de emotie pe care i-am strabatut azi, cu toata inima mea. Traseul de la Tórshavn la Kaldbak si inapoi a fost minunat … o sa las pozele sa va transmita ceea ce am simtit si eu. Mi-a fost frica de urcusurile si coborasurile de pe traseu, dar, sincer, nu cred ca m-am mai simtit atat de bine la un eveniment sportiv.

Peisajul, oamenii, biciclistii care ne incurajau, ceilalti alergatori, oile, mini cascadele … totul in jurul meu imi dadea forta sa merg mai departe, sa vreau mai mult. Am cunoscut oameni de peste tot, fiecare cu povesti cat mai felurite de pe unde au mai alergat. Minunat! Mi-e plina inima de bucurie si am vrut neaparat sa o impartasesc cu voi, dragii mei de acasa. V-am pupat, multumesc ca imi sunteti alaturi!

Bibi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *