Culturism: Medieseanul Adrian Contor s-a calificat pentru Mr. Olympia

In acest sfarsit de saptamana, medieseanul Adrian Contor s-a calificat la concursul Mr. Olympia, care va avea loc la Las Vegas. Adrian locuieste in Germania si a participat pentru prima data la un concurs international. Dupa bucuria calificarii, fostul meu coleg de scoala generala mi-a trimis detalii despre eveniment.

”Concursul a avut loc simbata, 12 mai a.c., in localitatea Neu Ulm, Germania. Acest concurs a insemnat calificarile pentru Mr.Olympia, care va avea loc pe data de 8 noiembrie 2018, in Las Vegas, SUA. La concurs au participat peste 200 de concurenti din 26 tari. Am obtinut medalia de bronz, la un singur punct diferenta de locul 2. Totusi, am reusit sa ma calific la marele turneu din Las Vegas, fiind singurul roman pana acum care a reusit aceasta performanta.

S-au calificat primele trei locuri. Antrenamentele pentru acest concurs le-am inceput in urma cu un an, sub directa supraveghere a medieseanului Gheorghe Manica, fost campion national de culturism si vicecampion mondial, timp in care am slabit 37 kg. Ultimele doua saptamani m-am antrenat cate opt ore pe zi, patru sesiuni a cate doua ore, insumand patru ore de cardio si patru de greutati. La concurs au fost prezenti in sala peste 20 de romani, facandu-mi o atmosfera de neuitat… Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc din suflet celor care m-au sustinut, precum si sponsorului meu, Muller Egerer.

In data de 12 iunie a.c., urmeaza campionatele mondiale, care au loc in Cehia, in localitatea Brno. Sper sa obtin un rezultat foarte bun si acolo, sa fac din nou cunoscut numele Romaniei in toata lumea. As vrea sa multumesc si INBA Romania, care, prin presedintele federatiei, Sveduneac Adrian, a fost trup si suflet alaturi de mine. Din pacate, am fost singurul roman prezent la aceasta competitie la clasa Master. Poate pe viitor se vor hotari mai multi sa participe”, mi-a scris Adrian Contor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *