Maine alerg la The Beard Run Brasov

Maine voi fi la Brasov. Am fost invitat sa fiu ambasadorul evenimentului The Beard Run – singurul cros pe trepte din Transilvania, care se afla la prima editie in Brasov. Este o onoare pentru mine aceasta propunere. Ii felicit pe fratii de la Beard Brothers si ale lor domnite, The Sisterhood, pentru actiunile lor. Si eu sunt un mare amator de miscare (alergare, inot si ciclism) si folosesc fiecare prilej de a participa si promova astfel de evenimente. 

Ora de Sport este un eveniment la care am participat intotdeauna cu placere.

Scopul caritabil al actiunii este un motiv in plus pentru care am acceptat. Dintre cei noua ambasadori, il cunosc doar pe Berti Barbera, cu care am mai participat la diferite festivaluri de muzica. Abia astept sa ma vad si cu ceilalti si sa alergam, impreuna cu participantii, pentru o cauza nobila.

Pe langa bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge catre Complexul de Reabilitare Scolara Bradet, care sprijina copiii si tinerii cu dizabilitati. Din fondurile stranse in cadrul crosului, vom dota scoala cu materiale care vor fi folosite pentru dezvoltarea abilitatilor motrice ale elevilor (rechizite si materiale pentru produsele hand-made pe care le confectioneaza copiii).

Inainte de plecare, le urez succes participantilor la Crosul Binder, pe care l-am promovat si la care am participat aproape in fiecare an, si le recomand iubitorilor de alergare din Medias un alt eveniment interesant, care va avea loc in orasul de sub Tampa.

In acest an, una dintre cele mai atragatoare competitii de alergare de sosea, Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, ajunge la cea de-a patra editie. Organizatorii mizeaza pe mai mult de 3.000 de pasionati de sport la start, de toate varstele, din Romania si din strainatate.

Maratonul International Brasov inseamna doua zile de spectacol, pe 19 si 20 mai, in care participantii se vor bucura din plin de atmosfera si surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu. Cursele au doar limita inferioara de varsta, de sase ani, si o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregatire.

Printre acestea se numara cursa de maraton (42 km), cea de semimaraton (21 km), cursa simpla (10,7 km), cursa populara (5,7 km, caritabila, necompetitionala si necronometrata), cursa team run (4×10,7 km) si cursa copiilor intre 6 si 14 ani. Anul acesta vor exista si doua curse in premiera: cea de 2,5 km, necompetitionala si necronometrata, si Crosul Universitatii Transilvania, de 2,5 km. Inscrierile sunt deschise publicului pana in data de 15 mai a.c..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *