Sibiu: Festivalul de film „VERTICAL”

Fundatia „Romania Pro Culture”, impreuna cu Asociatia „Alege viata” si bisericile evanghelice neoprotestante din Sibiu, organizeaza in orasul de pe malurile Cibinului, in zilele de 11, 18 si 25 mai 2018, de la ora 19.00, Festivalul de film „VERTICAL”.

 Evenimentul este unul complex, interactiv, si cuprinde mai multe activitati cultural-educative, printre care dezbateri, interviuri, comentarii si concursuri cu premii. Cu acest prilej, vor fi prezentate mai multe productii de mediu-metraj si scurt-metraj, doua dintre ele fiind premiere nationale. Invitatii speciali ai acestui proiect vor fi doi producatori americani, ai caror pelicule vor fi lansate la Sibiu, iar moderatorul festivalului este actorul si regizorul Catalin Dupu din Bucuresti. 

„Prin acest festival ii provocam pe tinerii de toate varstele sa lase pentru doua ceasuri lumea online si sa se delecteze cu niste productii cinematografice care chiar au ceva de spus despre viata. Este o provocare la cunoastere, simbol si comunitate, o privire obiectiva asupra vietii”, a declarat actorul Catalin DUPU.

Manifestarea va avea loc in Sala Mare de Programe din str. Pielarilor nr. 6-9 si este deschis tuturor iubitorilor de film, indiferent de varsta, intrarea fiind gratuita.

Festivalul de film „VERTICAL” este organizat de Fundatia Romania Pro Culture Bucuresti, in colaborare cu parteneri locali dedicati si deschisi unor initiative care vizeaza binele cetatii, sub egida „Acoperire Sibiu”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *