A XVI-a editie a festivalului de dansuri populare Vándorcsizma

Asociatia Tinerilor Maghiari din Medias, in colaborare cu Primaria Medias si Formatia de dansuri populare maghiare Gyöngyvirág, organizeaza cea de-a 16-a editie a Festivalului Vándorcsizma, in 2 iunie 2018.
“La fel ca in anii precedenti, evenimentul se va desfasura in Parcul Greweln, unde organizatorii ii asteapta cu un program complex pe cei interesati. Activitatile acestei editii a festivalului sunt organizate in asa fel incat oricine sa isi gaseasca locul. Printre acestea, amintim faptul ca pe tot parcursul festivalului va avea loc un targ de produse traditionale, activitati pentru copii, prezentare de iurta (corturi si pavilion), tir cu arcul, prezentarea vietii din sec. al X-lea”, spun organizatorii.
Pasionatii de gastronomie se pot bucura de concursul de gatit gulas, iar doritorii se pot inscrie cu echipe de 3-6 persoane, pana in 15 mai 2018, la Casa Millennium. Dupa spectacolele de dansuri populare ale formatiilor venite din diferite judete si chiar din strainatate, participantii se pot bucura si anul acesta de un concert sustinut de formatia Holdviola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *