Medieseanul Bogdan Suciu, promotor Keysi by Justo Dieguez

Zilele trecute va anuntam despre un eveniment in premiera la Medias. Este vorba de cursul de autoaparare Keysi, predat de medieseanul Bogdan Suciu. Momentan, Bogdan locuieste in Spania, dar si-a inceput activitatea sportiva la Shotokan Karate Club Medias (1986).

Pe langa karate, sportivul a practicat si Aikido, Jiu Jitsu, Kickboxing & Streetfight la Brasov. Cu toate ca a inceput cu artele martiale, Bogdan a jucat ani de zile fotbal la cluburile TSV Eriskirch si TSV Eschach, din Germania (1989–2009).

In Germania, medieseanul a fost si antrenor la diferite echipe de fotbal (juniori), dar din anul 2009 s-a dedicat in special artelor martiale. In anul 2009 si-a obtinut licenta de antrenor de arte martiale DWCA, a participat ca arbitru la diferite evenimente de kickbox, iar cativa ani mai tarziu s-a dedicat activitatii de personal-trainer (M.A.X.-Coach, Tae Bo KIDS).

Perseverand in domeniul artelor martiale si al tehnicilor de autoaparare, in anul 2013 Bogdan Suciu s-a alaturat echipei de formare Keysi by Justo Dieguez International Team. Keysi Fighting Method este un stil de lupta si sistem de autoaparare originar din Spania, fondat oficial în 1980, de Justo Dieguez Serrano, nascut in Andaluzia.

Bogdan va asteapta, in data de 21 mai a.c., la evenimentul organizat la Medias Gym.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *