42nd Medias‐sen‐Sibiu Junior ITF Tournament

In aceste zile, Mediasul este gazda turneului  international de tenis de camp, “42nd Medias‐sen‐Sibiu Junior ITF Tournament”. Meciurile vor incepe luni, 23 aprilie a.c., la Baza Sportiva Dafora, dar de maine are loc si un turneu preliminar.

 

Directorul turneului “42nd Medias-sen-Sibiu Junior ITF Tournament U18 2018”, dl. Tudorel SANDU, a decis, in colaborare cu FRT si in conformitate cu regulamentul de desfasurare a turneelor ITF Juniors pana la 18 ani, sa organizeze o “Competitie a DIRECTORULUI DE TURNEU”, prin care sa ofere Wild Card-uri pe tabloul de Qualy castigatorilor, jucatori romani inscrisi sau nu la acest turneu, cu exceptia celor care si-au facut retragere medicala sau care vor fi deja acceptati in calificari.

O conditie esentiala este ca acei jucatori sa aiba IPIN valid la momentul turneului. Cei care au IPIN valid, dar nu vor avea taxa platita catre ITF, o vor putea face direct (on site) la inscrierea la turneu.

Cei care vor participa isi vor putea castiga dreptul la WC pe tabloul de calificari, accedand in fazele superioare ale “Competitiei Directorului de Turneu” pentru Wild Carduri ce se va desfasura dupa cum urmeaza:

–              semnatura de prezenta: joi, 19 aprilie 2018, pana la ora 16:00;

–              meciurile turneului se vor desfasura joi, 19 aprilie 2018, dupa ora 17:00, si vineri, 20 aprilie 2018.

Acest Turneu pentru Wild Card-urile Directorului de Turneu se va desfasura in conformitate cu regulamentele ITF si in colaborare cu Federatia Romana de Tenis. Va fi punctat ca un concurs national de categoria 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *