Targ cu produse specifice sarbatorii Pascale

Primaria Municipiului Medias organizeaza joi, 29 martie 2018, intre orele 10.00 – 14.00, in Piața Regele Ferdinand I, un targ cu produse specifice sarbatorii Pascale.

Sunt invitati sa se bucure, atat copiii si elevii din unitațile de invatamant, cat si reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale care confecționeaza in cadrul atelierelor, obiecte ce au ca tematica Sfintele Paste.
Ei vor avea ocazia sa expuna spre vanzare produsele realizate cu multa rabdare si sa participe la toate surprizele pregatite de catre organizatori.

Cei mai talentati dintre acestia vor fi premiati in cadrul concursurilor ce se vor desfasura pe parcursul intregului eveniment.

Pentru cei cu varsta cuprinsa intre 3 – 15 ani au fost pregatite patru concursuri:

• Concursul Cel mai frumos stand
• Concursul Cei mai multi participanți ,,iepurasi’’
• Concursul Cel mai inventiv ,,iepuras – vanzator’’
• Concursul Cel mai frumos costum (Parada iepurasilor, puisorilor, mieilor)

In cadrul atelierelor cei mici vor realiza: coronițe de Paste, iepurasi din pahare de plastic si din oua, Mormantul lui Iisus, vor picta puisori cu manuțele, pe oua si pe figurinele din ipsos.
Totodata, vor afla despre cum sarbatoresc copiii in alte tari acestea sarbatoare si vor participa la diferite competitii organizate special pentru ei.

Sponsorii Targului de Paste organizat de Primaria Municipiului Medias sunt Generali Asigurari si Clubul lui Miki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *