”Monoloagele Vaginului” se joaca in aprilie la Medias

Luna viitoare, iubitorii teatrului vor putea vedea spectacolul cu piesa ”Monoloagele Vaginului”, dupa Eve Ensler,  o capodopera care nu te lasa indiferent.
Piesa se joaca la Restaurantul Chinezesc Zen, in data de 13 aprilie a.c., de la ora 20:00. Detalii despre rezervari si pretul biletului ai in afis.
Foarte longeviv, spectacolul a starnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa-l vada si sa-l revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american, celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integranta in spectacol.
Nimeni nu pleaca indiferent de la spectacol, nimeni nu pleaca la fel. Pe parcursul unei ore, barbati si femei se dezbraca de prejudecati. Textul a fost tradus in 40 de limbi si jucat in peste 50 de tari, starnind un adevarat fenomen mondial, un manifest care a generat miscarea mondiala impotriva violentei asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrite si regizori, totodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *