Preot prof.univ.dr. Stelian Tofana conferentiaza la Medias

Sala Traube va gazdui sambata, 24 martie a.c., de la ora 18, conferinta ”O lume pentru viata”, sustinuta de preot profesor universitar doctor Stelian Tofana, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.


Parintele Stelian Tofana slujeste la Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca si este director adjunct al Centrului de Studii Biblice al Universitatii „Babes-Bolyai”. De cativa ani, sustine, in comunitati ortodoxe din tara si din strainatate, conferinte pe teme duhovnicesti dintre cele mai diverse.
Conferinta pe care parintele Tofana o va sustine la Medias incheie evenimentul ”Marsul pentru viata”, organizat in aceeasi zi, cu incepere de la ora 17. ”Marsul acesta pentru viata inseamna enorm pentru societatea noastra, dar nu prea stim sa-l apreciem. Nu este doar un mars, ci un semnal de alarma tras societatii de azi: daca nu apara viata, se prabuseste. O societate care nu-si apara viata se prabuseste, nu are nici o sansa sa reziste. Si acest mars nu este doar impotriva avortului, ci si pentru viata, cu tot ce inseamna ea, pentru familie, familia crestina, familia naturala, cea mai lovita institutie din societatea noastra”, spune parintele Tofana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *