Fundatia Printul de Wales exploreaza posibilitatea de a derula un program de restaurare la Medias

In acest an, Fundatia ”Printul de Wales” Romania intentioneaza sa isi dezvolte proiectele si in jurul Mediasului. Doamna Aura Woodward, Director Executiv al Fundatiei ”Printul de Wales”, a declarat acest lucru in cadrul unui articol realizat de Business Review si publicat in cursul zilei de azi.

“Programul nostru dedicat patrimoniului continua cu noi cursuri pentru localnici si, in acest an, intentionam sa ne desfasuram activitatea intr-o noua zona, in apropiere de Medias”, a declarat Aura Woodward.

Anul trecut, au fost lansate doua programe noi: un program de sustinere a militarilor romani raniti in conflictele din ultimii ani si a celor care ies la pensie si doresc sa inceapa o cariera noua, si unul de sprijinire a micilor fermieri si producatori romani. Este un program pilot de zece luni, care se deruleaza sub forma unui studiu-sondaj in cinci regiuni istorice ale Romaniei: Transilvania, Delta Dunarii, Bucovina, Maramures si Banat.

Fundatia Printul de Wales este o filiala a Fundatiei Caritabile ”Printul de Wales” din Marea Britanie, infiintata de Alteta Sa Regala cu scopul de a-si extinde activitatea caritabila si in Romania. Misiunea Fundatiei ”Printul de Wales” este conservarea patrimoniului arhitectural, cultural si natural in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *