Fundatia “Printul de Wales” Romania sprijina comunitatile rurale (video)

Marti am avut placerea sa ma revad cu Aura Woodword, reprezentanta Fundatiei “Printul de Wales” Romania. De aceasta data,intalnirea a avut loc la sediul fundatiei din Viscri, judetul Brasov.

Aura Woodward

Dupa doi ani de la primul interviu, care a fost realizat la Medias, acum am discutat despre scopul educativ al Fundatiei “Printul de Wales” Romania, care a fost infiintata in cursul lunii iunie a acestui an, si cat de mult se poate implica mostenitorul Coroanei Britanice in zona Viscri sau a comunitatilor rurale din tara.

“Fundatia isi propune revigorarea unor meserii vechi si introducerea unor meserii noi in spatiul rural al Romaniei. Momentan, se lucreaza la construirea, la Viscri, a Centrului de pregatire “Printul de Wales” Romania, care va fi dotat cu o sala de conferinte, o cafenea si spatii de cazare, unde oameni din intreaga tara vor putea participe la diferite cursuri de calificare. Centrul se doreste a fi un “hub logistic”, care va sprijini programele caritabile ale Altetei Sale Regale, Printul Charles”, mi-a spus Aura.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.