Arena Platos Paltinis: Bikini Race, editia 2018

Acest sfarsit de saptamana readuce la Arena Platos cel mai haios si mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne si domnisoare care nu se tem de schiuri, de placa sau de racoarea zapezii vor oferi un spectacol memorabil pe partie la cea de-a cincea ediție a concursului Bikini Race, cel mai asteptat concurs al sezonului, ce va avea loc duminica, 4 martie a.c..

Foto credit: Hila.ro

Inscrierea la concurs este gratuita iar doritoarele se pot inscrie in ziua concursului, intre orele 9:30 si 11:30, in apreski-ul complexului. Concursul va incepe la ora 12 si va fi prezentat de Cosmin Tudoran.
Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race devine din ce in ce mai atletic, de la an la an. Ediția din acest an va trece concurentele prin cinci probe, prezentare pe catwalk, proba de ski sau snowboard slalom pe partia D a complexului Arena Platos Paltinis, proba de precizie, proba de doborat popicele si un traseu aplicativ de cațarari si coborari pe obstacole create din zapada.

Daca primele doua probe sunt clasice si s-au regasit si in edițiile anterioare, in cea de-a treia proba, pe langa aruncarile la cos din miscare, pe banda rulanta, fetele vor trebui sa treaca si pe sub o bara de limbo. Apoi, proba aplicativa din sezonul trecut a fost divizata in doua probe distincte. Coborarea cu colacul a fost transformata in proba de doborat popice, unde concurentele vor incerca sa doboare pe colac cat mai multe popice. Suma punctelor obținute la cele 5 probe din concurs va da punctajul final pe baza caruia se va stabili Super Finala la care vor participa cele mai bine clasate 4 concurente. Super Finala consta in parcurgerea traseului aplicativ, simultan.

Foto credit: Hila.ro

Marea castigatoare a editiei din acest an va participa la un camp de surfing in Tenerife organizat de SupAcademy. Partener de tradiție ai acestui concurs, SupAcademy organizeaza in fiecare an camp-uri saptamanale, cu plecari in perioada 15 octombrie si 17 decembrie. Camp-ul este structurat pe durata a sase zile, cu cate un curs de doua ore pe zi. Locul secund va castiga 2 invitații la Electric Castle iar concurenta ce va ocupa ultima poziție a podiumului va pleca acasa cu echipament sportiv de iarna.

Din juriul ediției din acest an vor face parte Andy Fazekas, multiplu campion național de snowboard si unul dintre pionierii acestui sport in Romania, vedeta ProTV Nicolle Stanese, Alina Gavozdea, director artistic in cadrul evenimentului Media Music Awards, Cosmin Manea, din partea SupAcademy si Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent incheiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *