Deschiderea oficiala a Hotelului de Gheata

Cel mai neobisnuit proiect turistic al Romaniei, Hotelul de Gheata de la Balea Lac, se va deschide oficial in data de 10 februarie a.c., in prezenta ambasadorului Canadei in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Kevin Hamilton.

Tema Hotelului de Gheata de anul acesta este muzica. Cele 14 camere si șase igluuri sunt decorate cu statui din gheata ale unor artisti iconici pentru muzica mondiala, Madonna, Michael Jackson sau Elvis Presley. In fiecare sezon, Hotelul de Gheata primeste peste 8000 de turisti cazati si alte cativa mii de vizitatori.

Deschiderea oficiala a Hotelului de Gheata coincide cu startul unui concurs de fotografie ce are ca tema inedita constructie. Fotografi din toata tara sunt invitati sa se inscrie la concursul organizat impreuna cu Bergenbier, unul dintre partenerii de traditie ai Balea Ice Hotel. Marele premiu este de 1000 de euro, in timp ce locurile 2 si 3 castiga 200, respectiv 100 de euro.

Cea mai interesanta fotografie va fi rasplatita, la randul ei, tot cu 100 de euro. Concursul va fi jurizat de fotografii Dragos Asaftei, Vlad Eftenie si Sebastian Marcovici.

Inscrierile in concurs se vor face intre 1 si 9 februarie, iar concursul propriu-zis va dura zece zile, intre 10 si 20 februarie. Fiecare concurent trebuie sa inscrie in concurs un set de 10 fotografii ce au ca tema Hotelul de Gheata si imprejurimile de la Balea Lac si un set de 10 fotografii cu Palatul de Vara al baronului Brukenthal din Avrig. Fotografiile vor fi expuse in cadrul unei expozitii ce va avea loc la Palatul de la Avrig la inceputul lunii martie.

Regulamentul si cerintele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal si Hotelului de Gheata.

Link inscrieri in concurs: https://goo.gl/urWRK1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *