Primaria Medias organizeaza doua dezbateri publice

Primaria Municipiului Medias va organiza, in data de 2 februarie a.c., in Sala de Sedinte „Daniel Thellmann“, doua dezbateri publice privind „Planul de Mobilitate Urbana Durabila la nivelul Municipiului Medias“ – ora 10:30, respectiv „Studiul de trafic pe zona circulatiei de tranzit in Municipiul Medias“ – ora 11:30.


Prin Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD), elaborat de catre SC Fip Consulting SRL Bucuresti, au fost propuse 30 de masuri prioritare pentru imbunatatirea mobilitatii in Municipiul Medias. Valoarea totala estimata a investitiilor pentru cele 30 de masuri propuse in cadrul Planului de Mobilitate Urbana se ridica la suma de 40,87 mil. euro si vizeaza un orizont de timp impartit in doua etape: perioada 2017-2020, respectiv 2020-2030.
Prin “Studiu de trafic pe zona circulatiei de tranzit in Municipiul Medias”), elaborat de catre SC AM PROJECT DESIGN & CONSULTING SRL Bucuresti, au fost propuse trei variante ocolitoare pentru traficul greu, necesare imbunatatirii mobilitatii in municipiul Medias, ce urmeaza a fi transpuse intr-un Studiu de Fezabilitate pentru stabilirea solutiilor exacte si optime.
Detalii despre cele doua dezbateri ai pe site-ul Primariei municipiului Medias, www.primariamedias.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *