Program de pre-nursery la Gradinita Finlandeza Medias

Pentru a facilita intrarea in colectivitate, Gradinita Romano – Finlandeza a lansat programul „PRE-NURSERY” care vizeaza copiii cu varsta intre 1,5 – 2 ani. In cadrul acestui program, copii participa insotiti de parinti la activitati specifice celor din cresa si gradinita. Activitatile sunt adaptate varstei copiilor si vor fi coordonate de educatoarele de la Gradinita Romano – Finlandeza Medias.

“Vom incerca prin activitatile planificate sa crestem gradul de independenta al copiilor, sa facilitam modul in care ei interactioneaza cu alti copii de varsta lor, sa le facem cunoscut modul in care pot dezvolta relatii apropiate si cu alte persoane si nu in ultimul rand sa sustinem si sa informam parintii cum pot gestiona in mod constructiv anxietatea de separare. Toate acestea se vor petrece sub umbrela colorata a jocului. Grupul va fi format din 12 copiii si va fi coordonat de 3 cadre didactice. Activitatile se vor desfasura o data pe saptamana, in perioada 15.02.2018 – 15.03.2018 intre orele 17:00-18:30 la sediul gradinitei noastre din str Nicolae Iorga nr 6”, spun reprezentantii gradinitei .

Inscrierile incep din 15 ianuarie 2018 si se fac la adresa de email contact@gradinitafinlandeza.ro in limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfasurare si costurile aferente scrieti la contact@gradinitafinlandeza.ro sau la telefon 0745598141.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *