Un mediesean participa la Campionatele Internationale de Culturism Natural (Germania)

Un mediesean participa la Campionatele Internationale de Culturism Natural (Germania) Medieseanul Adrian Contor va participa, in luna mai a acestui an, la Campionatele Internationale de Culturism Natural, care se desfasoara in Germania.

Adrian locuieste de patru ani in Germania si aceasta este prima lui participare la o competitie internationala, la categoria Master 50 -59 de ani, fiind membru cu drepturi depline in German Natural Bodybuilding and Fitness Federation. Cand am aflat ca fostul meu coleg de scoala generala participa la aceasta competitie, l-am rugat sa-mi scrie cateva detalii despre cum a inceput sa faca culturism.

“Am inceput sa merg la sala pe cand aveam 13 ani, la Gaz Metan, la stadion. Mergeam seara, cand nu mai era decat paznicul acolo, pe care-l cunosteam si ma lasa sa ma antrenez. Erau doar trei aparate pe timpul acela, doua bare olimpice si multe discuri. Dupa doi ani, am improvizat o sala la Scoala Sportiva, sala care exista si azi, dar cei care fac antrenamente acolo au mai imbunatatit-o. Astfel, m-am antrenat acolo pana in anul 1994, dupa care m-am mutat in Copsa Mica, din cauza serviciului, intrucat din 1990 am fost angajat in Politie.

In Copsa am continuat sa ma antrenez intr-o sala pe care mi-am amenajat-o singur in mansarda cladirii unde locuiam. Asta a fost pana in anul 2007, cand am renuntat la Politie si am plecat in Irlanda. Acolo, lucrand ca bodyguard, am avut acces la cele mai dotate sali de sport. In anul 2012, in urma unui accident auto, am fost paralizat timp de doi ani, aceasta a fost singura perioada in care nu m-am putut antrena, in rest, ma antrenam si ma antrenez si acum, sapte zile din sapte.

In anul 2014, am ajuns in Germania, unde am inceput din nou antrenamentele. Anul trecut, in luna martie, am fost contactat de Ghita Manica, care a vazut o postare pe facebook cu unul dintre filmuletele mele si m-a indemnat sa merg la concursuri de culturism. Astfel, intrucat niciodata nu am folosit suplimente, steroizi sau alte substante, m-am inscris la German Natural Bodybuilding and Fitness, devenind membru cu drepturi depline. In luna noiembrie 2017, am castigat calificarile pentru Concursul International din 12 mai 2018, iar acum astept concursul care va avea loc peste exact patru luni”, mi-a scris Adrian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *