Concurs de enduro pe zapada la Arena Platos Paltinis

Un nou eveniment inedit si-a facut anul acesta loc in programul concursurilor organizate de complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis. Motociclistii din intreaga tara se pot inscrie la concursul „White Enduro”, singurul concurs de enduro pe zapada din Romania. Pe langa ineditul concursului, competitorii au sansa sa castige un voucher de inscriere in editia de anul viitor a celui mai dur raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs.

White Enduro este gandit sa fie distractiv si va folosi o parte din traseele de la editia 2017 a Red Bull Romaniacs, cele aflate langa partiile de schi de la Arena Platos Paltinis. Evenimentul se adreseaza atat enduristilor care au motociclete echipate cu pneuri cu tinte cat si celor care vor sa ruleze cu pneuri clasice de enduro sau motocros. Provocarea va fi impartita in doua categorii, divizate in doua clase: cauciucuri cu tinte si cauciucuri fara tinte.

Startul se va da in masa, calificarile sunt programate in dupa-masa zilei de 28 decembrie, riderii urmand sa parcurga un tur cu o lungime intre 4 si 10 km, in functie de conditiile meteo. Cursa este programata dupa lasarea intunericului si vor fi de parcurs 3 sau 5 tururi, in functie de conditiile meteo. Startul va fi dat din parcarea complexului, concurentii vor trece printr-un check-point si se vor indrepta spre finish, tot in parcarea Arena Platos. Concurentii sunt obligati sa poarte echipament de protectie si sa detina asigurare de sport, aviz de la medicul de familie apt pentru sport sau licenta de motor sport. Taxa de inscriere in concurs este de 80 de lei iar concurentii se pot inscrie in avans, pana in data de 27 decembrie, urmand acest link – https://goo.gl/S4xd5X

Premiile sunt pe masura provocarii. Pe langa cauciucuri si multe alte surprize, toti concurentii vor participa la o tombola iar castigatorul va avea posibilitatea sa se inscrie gratuit la Red Bull Romaniacs 2018. De asemenea, concurentii vor putea castiga vouchere in valoare totala de 1500 de lei de la KTM si de 1000 de lei de la Sidi, Acerbis si Oneal.

White Enduro va avea loc in 28 decembrie. Inscrierile la fata locului au loc intre 10 si 12:30, in apreski-ul complexului. La ora 13 incep calificarile iar la ora 17 vor avea loc finalele tuturor categoriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *