Craciunul Bunicilor, la Copsa Mica

Mos Craciun a sosit si anul acesta la Copsa Mica pentru 87 de bunici si bunicute, cu varste cuprinse intre 80 si 95 de ani. Insotit de ajutoarele sale, functionari de la Serviciul Public de Asistenta Sociala, Politia Locala si organizatia Sfatul Batranilor (care de altfel a si “furnizat” un autentic Mos), darnicul Craciun a deschis usile celor mai varstnici cetateni din oras, aducandu-le bucuria sarbatorilor de iarna, impreuna cu unele bunatati traditionale locale, fructe si dulciuri.

Surprinsi de gestul frumos adresat lor in mod special, acesti oameni minunati l-au primit cu emotie puternica si cu lacrimi in ochi pe Mos Craciun. Oficialitatile orasului Copsa Mica le-au transmis bunicilor vizitati urari de sanatate si de pretuire, cu prilejul Sarbatorilor de Iarna, cu speranta ca acestia, in mare parte oameni singuri, se vor bucura stiind ca comunitatea locala nu i-a uitat.

Incepand cu ziua de joi, 21.12.2017, in prag de sarbatoare, la Primarie se vor deschide portile pentru colindatorii de la gradinita, scoala, liceu si coruri diverse, iar gazda ii va rasplati cu produse traditionale. Cu aceasta ocazie, Primaria orasului Copsa Mica ureaza copsenilor si romanilor de pretutindeni: Sarbatori fericite si traditionalul: La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *