Olimpiada de sah, faza municipala Medias

CS Tera Sah Medias impreuna cu Inspectoratul Scolar al Judetului  Sibiu si Scoala Gimnaziala G. Popa organizeaza miercuri,  20 decembrie ora 15:00, Olimpiada Gimnaziilor (cls. I – VIII) si Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (liceu), faza municipala anul scolar 2017 – 2018.   Activitatea se  desfasura conform Regulamentului de organizare a competitiilor sportive scolare si a Regulamentului F.R.Sah la care pot participa toti elevii ciclului gimnazial si liceal din municipiul nostru.

LOCUL DE DESFASURARE: Scoala Gimnaziala  nr.2 ,,George  Popa Medias,, Str. Avram Iancu, Nr.42 Medias 551058

SEDINTA TEHNICA:   La data de 20 decembrie 2017 ora 14.45 la sala de concurs.

         Director de turneu: Prof. Cuceanu Gheorghe.

Inscrierea  va fi facuta cu avizul profesorul de specialitate din unitatea scolara sau liceu. Pentru informatii si inscrieri va rugam contactati directorul de turneu. Ultima zi de inscriere 19 decembrie 2017 pana la ora 18,00

Turneul va fi arbitrat de Emil-Aurel Deliman, arbitru international din Medias si Stefan St. Hodarnau (Asistent – arbitru), coordonarea organizatorica fiind asigurata de Scoala Gimnaziala  nr.2 ,,George  Popa Medias,, – gazda competitiei.

Sistemul de joc a fost ales sistemul  Elvetian pentru clase le V-VIII   si  Sistemul Round Robin – Berger (Système Rutch-Berger) pentru clasele I-IV si Liceu , in conformitate cu normele si legile Federatiei Romane de Sah si FIDE, editia 2017. CRITERII DE DEPARTAJARE:  1.Bucholtz mediu, 2.Bucholtz, 3.Progresiv, 4.Partida directa, 5.Cele mai multe victorii. Daca, dupa aplicarea tuturor criteriilor de mai sus, doi sau mai multi jucatori continua sa se afle la egalitate, prioritate va avea jucatorul cel mai mic ca vârsta.

Sportivii vor beneficia  de noile table si  ceasuri electronice,  achizitionate prin finantarea oferita de SNGN Romgaz Medias.

Premii acordate primilor 3 clasati in cele 2 competitii oferite de Asigurari Generali. Vor fi oferite premii si pentru elevii claselor I – IV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *