O noua lansare de carte Maria Cozmescu

Muzeul Gazelor Naturale va gazdui miercuri, 8 noiembrie 2017, de la ora 16:30, evenimentul editorial prilejuit de lansarea volumului de poeme intitulat ,,Carpe Noctem!”, apartinand doamnei profesor Maria Cozmescu.


Volumul contine poezii in care viata si moartea, primavara si toamna, visele si sperantele, dar si Pasarea Phoenix si lumea sfintilor sunt atent evocate, in versuri pline de emotie si incarcatura spirituala. In cadrul evenimentului, vor sustine alocutiuni: parintele Marius Custelcean, etnograf Angela Paucean, iar atmosfera va fi intretinuta muzical de catre domnul Ioan Ivan.
Ambientul va fi completat de expozitia realizata de catre domnul profesor Dan Cozmescu si care va contine desene care se regasesc in paginile volumului. Toti cei prezenti vor primi un volum, cu titlu gratuit, insotit de o dedicatie din partea autoarei. Alaturi de doamna Maria Cozmescu, va asteptam pe toti cei care iubiti poezia si muzica, cunoscuti, prieteni, colegi, medieseni, dar nu numai, sa ne bucuram sufletul si mintea, intr-o atmosfera boema a unei zile de toamna tarzie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *