OCTAV primit cu aplauze la Sibiu (video)

Aseara a avut loc la cinematograful Arta din Sibiu premiera filmului “OCTAV”. Productia il are in rolul principal pe actorul Marcel Iures, care a si fost prezent la premiera din Sibiu. Inca de pe drum, am aflat cu bucurie ca au fost vandute toate biletele, existand inca persoane in fata cinematografului interesate sa vada filmul.

Toti cei prezenti am avut ocazia sa vizionam filmul in compania lui Marcel Iures, actorul principal din „Octav”, Alessia Tofan, personajul feminin principal, Eric Aradits (care il joaca pe „Octav” in copilarie). La final, actorii au fost aplaudati minute in sir si provocati la un dialog despre realizarea filmului.

A fost un dialog calm si cald, precum filmul, care spune povestea lui Octav (Marcel Iures), un barbat in varsta, care se reintoarce la conacul copilariei sale, aflat undeva in zona rurala a Romaniei, cu dorinta de a-l vinde. Ajuns aici, dupa o absenta de zeci de ani, o fetita ce-i pare cunoscuta il poarta intr-o calatorie minunata in timp, inapoi la anii copilariei sale, pentru a-l ajuta sa-si redescopere bucuria de a trai.

Alessia si Eric au primit doar cuvinte de lauda din partea spectatorilor de toate varstele. La finalul sesiunii de intrebari si raspunsuri a urmat si o sesiune foto, autografe si interviuri.

Am fost singurul reprezentant al presei sibiene care a realizat interviuri cu actorii prezenti la premiera.

Pentru Marcel Iures, lucrul la acest film a fost o dubla premiera. Este primul film in care interpreteaza un om in varsta de peste 80 de ani si primul film la care a colaborat cu copii.

Cei doi copii, Alessia si Eric, mi-au povestit cum au ajuns sa fie partenerii lui Marcel Iures si cum au ajuns sa faca parte din castingul filmului.


In zilele viitoare, “OCTAV” va mai avea proiectii in premiera la Aiud, Sebes si Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *