Vino alaturi de Greenpeace la Duathlon Challenge

O competitie sportiva inedita, Duathlon Challenge, va avea loc sambata, 23 septembrie a.c., in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA din Sibiu. A sasea editie a evenimentului aduce noutati:

  • Doua curse, una offroad si una pe asfalt. in plus fata de anul trecut, Duathlon Challenge propune o cursa suplimentara de duatlon clasic pe asfalt exclusiv (alergare + bicicleta + alergare) care presupune parcurgerea urmatoarelor distante: 5 km alergare in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, urmat de 20 km cu bicicleta (2 bucle a cate 10 km Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A ) şi la final 2 km de alergare in Muzeu.

  • Anul acesta vor fi premiati cei mai buni atleti din cadrul companiilor sibiene, in cadrul unui clasament separat.

  • In cadrul parteneriatul incheiat cu Greenpeace Romania, vor fi premiati cei mai buni fundraiseri ai evenimentului.

In cadrul  Duathlon Challenge OFFROAD se inscriu echipe de 2 persoane care participa la concurs cu o singura bicicleta. Miza acestuia este stimularea colaborarii intre membrii echipei, pentru a parcurge in intregime traseul, alternand mersul pe bicicleta cu alergatul. Fiecare echipa parcurge un traseu de 20 de km prin Padurea Dumbrava si Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA.

„Iubitorii de miscare se pot inscrie la una dintre cele 9 categorii de concurs. Evenimentul va debuta incepand cu ora 09.45 (start cursa offroad), respectiv ora 10.00 (start cursa pe asfalt). Nu vor lipsi premiile, trofeele, medaliile, muzica antrenanta si rasfatul cu mancare traditionala romaneasca.” a declarat Daniel Troanca directorul concursului.

Inscrierile sunt in plina desfasurare online pe: www.acceptaprovocarea.com/project-details/duathlon-challenge/. Locurile sunt limitate!

Pornind de la convingerea ca sportul, sanatatea si natura merg mana in mana, sportivii inscrisi in cursa de duatlon au optiunea de a pedala si alerga pentru o cauza nobila:

„Anul acesta partenerul evenimentului este Greenpeace Romania, iar dorinta noastra este de a-i implica pe iubitorii de sport si natura intr-o cauza foarte importanta pentru viitorul nostru: protejarea ultimelor paduri virgine din  Romania si de fapt, din Europa. Orice participant la Duathlon Challenge poate deveni fundraiser pentru Greenpeace si cauza noastra, iar oricine poate sustine printr-o donatie sportivii / echipele care s-au inscris ca si fundraiseri pe http://greenpeace.galantom.ro/event-projects/view?id=1059., a declarat, Adrian Bibu, presedintele clubului organizator.

Proiectul este organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu. Parteneri de eveniment: Greenpeace Romania, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Travelgator.com, Albota powered by Sobis, Unimat, Aria Sport, ANDU, Explorer Sport Sibiu, Shopping City Sibiu, Decathlon, Asociatia Tura in Natura si Promo Management.

Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *