500 de concurenti au alergat sub clar de luna la Night Cross Challenge

Noaptea de vineri, 25 august, a fost una speciala, dedicata miscarii în aer liber în cadrul editiei a treia a Night Cross Challenge. 500 de alergatori din toata tara au acceptat provocarea si au luat startul celui mai frumos cros de noapte din Sibiu, desfasurat pe aleile Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA cu startul din zona scenei de pe lac.

Sub clar de luna, intr-o atmosfera de sarbatoare animata de muzica antrenanta si multa buna dispozitie, concurentii au alergat cu multa determinare si pofta de miscare pe aleile Muzeului, pe traseul marginit de morile de vant si casele traditionale.

La finalul cursei, cei mai buni alergatori la Hobby 4,5 km si Avansati 9 km, cei care au obtinut cei mai buni timpi la cele 16 categorii de concurs, au urcat pe podiumul de premiere, în aplauzele publicului numeros si au fost rasplatiti cu diplome, medalii, trofee si premii.

La finalul cursei, participantii s-au relaxat si si-au reincarcat bateriile la zona de Pasta Party, iar cei mai norocosi au castigat premii la tombola Night Cross Challenge.

Cei mai buni alergatori la categoria Avansati 9 km feminin /masculin au primit titlul de Best Runners 2017” si au fost premiati cu cate 100 euro de catre Ciprian Barbu, reprezentantul companiei MI-PAY.

– Tabita Teusan a fost desemnata Best Runner 2017, obtinand timpul de 00:39:33, concurand la categoria feminin juniori <18.

– Constantin Folescu a fost desemnat Best Runner 2017, obtinand timpul de 00:33:50, concurand la categoria masculin 30-40 ani.

Rezultatele complete ale competitiei si imaginile oficiale pot fi gasite pe site-ul www.acceptaprovocarea.com si pe Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Night Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se doreste încurajarea miscarii si, în particular, a practicarii alergarii pe timp de seara. Proiectul a fost organizat de Asociatia „DA pentru Sport”, fiind cofinantat de Consiliul Judetean Sibiu si de Consiliul Local prin Primaria Sibiu si sustinut de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, CAB Sport, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu. Partener principal: VISMA. Parteneri de eveniment: Mi-Pay, Andu, Antibiotice Iasi, Aria Sport, Explorer Sports Sibiu, LARA Coffee Shop, Radio Impuls.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *