Emisiunea aniversara Medias 750 : Album filatelic

Romfilatelia va introduce in circulatie emisiunea aniversara Medias, 750 de ani de atestare documentara, vineri, 11 august 2017, disponibila in magazinele Romfilatelia din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, precum si in magazinul nostru online:http://romfilatelia.ro/store/

Cele patru marci postale ale emisiunii si albumul filatelic special prezinta, intr-o maniera originala, orasul considerat un muzeu in aer liber, celebrand secole de istorie, traditii si cultura.

Emisiunea este completata de un plic prima zi si ca forme de machetare au fost folosite coala de 28 de timbre, minicoala de 5 timbre + 1 vignieta,  iar stampila prima zi a emisiunii se gaseste in incinta Oficiului Postal Medias 1, judetul Sibiu.

Albumul special este realizat in tiraj limitat de 450 exemplare si reuneste in aceeasi tematica produse apartinand filateliei si medalisticii, blocul de 4 timbre nedantelate al emisiunii, numerotat de la 001 la 450 si medalia care prezinta pe avers si revers efigia lui Hermann Oberth si Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth.

Romfilatelia multumeste Primariei Municipiului Medias si dlui. ing. Liviu Pintican-Juga pentru sprijinul documentar acordat la realizarea acestei emisiuni de marci postale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *