Romfilatelia: Serie aniversara ”Medias 750”

Romfilatelia va lansa vineri, 11 august a.c.,  o emisiune de timbre avand ca tema Mediasul. Romfilatelia introduce in circulatie emisiunea aniversara ”Medias-750 de ani de atestare documentara”. Timbrele vor putea fi achizitionate de la toate magazinele Romfilatelia, oficiile postale si magazinul on-line.

Tot in data de 11 august, stampila ”Prima Zi” a emisiunii se va gasi in incinta oficiului postal Medias 1, la adresa: Str. Stefan Ludwig Roth, nr.23, localitatea Medias, judetul Sibiu.
“Cat priveste evenimentul de prezentare/promovare a acestui proiect, va adresam rugamintea de a solicita detalii de la reprezentantii Directiei Cultura a Primariei Municipiului Medias”, a comunicat Romfilatelia, in urma unei solicitari.
“Panoul cu timbre va fi expus in holul primariei pe perioada festivitatilor Medias 750. O lansare oficiala va fi programata ulterior, o sa fiti anuntat din timp”, mi-au raspuns reprezentantii Primariei Medias.

Romfilatelia multumeste Primariei Municipiului Medias si domnului. ing. Liviu Pintican-Juga pentru sprijinul documentar acordat la realizarea acestei emisiuni de marci postale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *