Saptamana Internationala a Alaptarii

Este al treilea an in care se sarbatoreste, la Medias, Saptamana Internationala a Alaptarii.  Cu mare entuziasm, organizatorii va invita la urmatoarele evenimente:
  • Marti, 1 august 2017, orele 17-19: Vizionarea documentarului ”Indraznesc sa diversific” – by Lion Mentor (intrucat contine si partea de alaptare), la Hakuna Matata (Str. I.C. Bratianu nr.24)
  • Miercuri, 2 august 2017, orele 17-19: Picnic in Greweln – ne aducem bunataturi sanatoase si paturi si vrem sa refacem Inima Alaptarii – si mai mare de data aceasta
  • Sambata, 5 august 2017, orele 17-19: Intalnire grup de suport in alaptare pentru mamici si burtici cu mama, psiholog si consilier in alaptare Lucia Albu din Sibiu, la Hakuna Matata
  • Duminica, 6 august 2017, ora 18: Marsul Alaptarii, vom imparti pliante. Plecarea din Piata Corneliu Coposu (din fata Primariei).
“Intrarea este libera la toate evenimentele. Copiii sunt mai mult decat bine-veniti. Asteptam cu drag si burticile pentru a se informa din timp despre alaptare!”, spun organizatorii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *