Reguli generale de acces la ARTmania Festival 2017 pentru publicul larg 

Accesul publicului in perimetrul festivalului ARTmania va fi posibil, pe 28 si 29 iulie 2017, in intervalul orar 18:00 – 00:00. Maratonul concertelor din Piata Mare va incepe in fiecare zi de la ora 19:00.
Pentru a intra in spatiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie sa prezinte, in momentul accesului pe portile festivalului, un bilet, un abonament sau o invitatie valabila ce poate fi folosita de o singura persoana, o singura data.
 Acestea vor fi preschimbate in bratara de acces in momentul intrarii in zona de festival si permit intrarea doar in zona de concerte si la evenimentele conexe ARTmania Festival.
 Biletele/abonamentele/invitatiile se pot preschimba in bratari si la centrul de informare a festivalului, ce va fi deschis pe toata durata evenimentului.
Info Point-ul ARTmania Festival va fi amplasat vis-a-vis de Muzeul National Brukenthal, Piata Mare, Sibiu si va functiona in fiecare zi de festival, intre orele 12:00 – 00:00 (27-29 iulie 2017).
Purtarea bratarii este obligatorie pe toata durata festivalului, iar aceasta va fi verificata, atat la intrarea in festival, cat si in interiorul acestuia.
Participantii la ARTmania Festival sunt obligati sa se supuna controlului corporal sumar si sa permita controlul bagajelor. Participantii trebuie sa detina asupra lor un act de identitate valid pentru a face dovada varstei legale.
Este interzis accesul cu bagaje de mari dimensiuni, ghiozdane sau rucsaci voluminosi, acestia putand fi lasati la punctul de obiecte interzise din festival. Dimensiunile acceptate pentru bagaje sunt 55x40x20 cm (dimensiunile acceptate si de companiile aeriene pentru bagaje de mana).
 Accesul tinerilor participanti cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani se realizeaza in baza unui bilet valid si este permis doar daca sunt insotiti de o persoana adulta cu un bilet/abonament valid. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Parintii sau insotitorii sunt responsabili pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu carucioare pentru copii. Exceptie fac doar carucioarele pentru persoane cu dizabilitati.
Accesul cu animale de companie nu este permis in perimetrul festivalului.
 Vesti bune pentru pasionatii de fotografie. Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional. Va ramane interzis accesul cu orice fel de trepiede, blitz-uri detasabile, aparate de filmat si alte accesorii, in special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare in incinta festivalului sau lasarea lor in grija altor persoane ramane in raspunderea exclusiva a proprietarului.
 Fotografierea este permisa numai fara blitz si fara a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenti la festival.
 Este interzis accesul cu mancare si bautura in zona de festival. ARTmania Festival va pune la dispozitia participantilor o zona de food special amenajata, care va functiona pe intreaga durata a evenimentului. Astfel, cei sositi in Piata Mare din Sibiu se vor putea bucura de un spatiu dedicat preparatelor culinare si bauturilor, disponibile pentru toate gusturile si varstele.
 
Plata cu FestiPay
La ARTmania Festival 2017, achizitionarea de mancare si bautura in interiorul festivalului se va face prin sistemul FestiPay. Cardurile Festipay sunt vouchere de cumparaturi electronice, parte a unui sistem de plata confortabil, cashless.
 Cu acestea participantii la festival vor putea plati rapid si usor bauturile si alimentele luate din perimetrul festivalului, in limita sumei disponibile pe card.
Regulamentul complet al ARTmania Festival 2017 poate fi consultat pe website-ul oficial al festivalului (www.artmaniafestival.ro) prin accesarea sectiunii “Reguli de acces” din meniul principal al website-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *